Workshops

Workshops dit najaar

Kimchi

Woensdag 18 september 19.30  - 21.00 locatie Schimmelpenninck


In anderhalf uur leer je hoe je veilig een lekkere kimchi maakt. Je leert de basis van fermenteren en gaat praktisch aan de slag om je eigen Kimchi te maken. Aan het eind van de avond ga je naar huis met voldoende kennis om zelf thuis aan de slag te gaan en een pot heerlijke eigengemaakt Kimchi om later van te genieten.

Zuurkool

Woensdag 2 oktober 19.30  - 21.00 locatie Schimmelpenninck


In anderhalf uur leer je hoe je veilig een lekkere zuurkool of kraut maakt. Je leert de basis van fermenteren en gaat praktisch aan de slag om je eigen zuurkool te maken. Je kan experimenteren met verschillende smaken en zo je eigen favoriete zuurkool samenstellen. Aan het eind van de avond ga je naar huis met voldoende kennis om zelf thuis aan de slag te gaan en een pot heerlijke eigengemaakt Zuurkool om later van te genieten.

Miso

Woensdag 16 oktober 19.30  - 21.00 locatie Schimmelpenninck


In anderhalf uur leer je hoe je zelf deze heerlijke japanse smaakmaker maakt. Je leert de basis van fermenteren en gaat praktisch aan de slag om je eigen Miso te maken. Je leert over smaken en smaakontwikkeling. Aan het eind van de avond ga je naar huis met voldoende kennis om zelf thuis aan de slag te gaan en een pot heerlijke eigengemaakt Miso om later van te genieten.

Hotsauce

Woensdag 30 oktober 19.30  - 21.00 locatie Schimmelpenninck


In anderhalf uur leer je hoe je zelf smakelijke (pittige) hotsauce maakt. Je leert de basis van fermenteren en gaat praktisch aan de slag om je eigen Hotsauce te maken. Je leert over smaken en smaakontwikkeling. Je leert over verschillende pepers en hoe je de pittigheid van je hotsauce aan je eigen smaak kan aanpassen. Aan het eind van de avond ga je naar huis met voldoende kennis om zelf thuis aan de slag te gaan en een pot heerlijke eigengemaakt Hotsauce om later van te genieten.

Kosten

Een losse workshop kost € 35,-

Wil je ze alle vier volgen dan kost dat in totaal: 125,-

Inschrijven

Er kunnen maximaal 15 mensen per avond meedoen.

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen voor een avond.

Je kan je aanmelden door onderstaand contact formulier in te vullen. Je aanmelding is definitief nadat wij de betaling van de kosten hebben ontvangen.

Locatie

Onze workshops vinden meestal plaats in onze productie keuken in pand Schimmelpenninck. Nude 28 Wageningen. Je vindt ons aan de rechterkant van het gebouw. We zitten in de tweede unit.

Workshop op maat


Je kan ook een workshop maat boeken. Dit kan vanaf minimaal 5 p. We bespreken wat jullie willen leren. Dan plannen we een moment dat jullie goed uitkomt op een locatie die jullie leuk vinden. Bijv in de kantine van je werk, de voetbalclub of ........

We bespreken van te voren wat jullie willen leren en aan de hand daarvan maak ik een plan en een offerte.

De kosten voor een workshop op maat variëren erg aan de hand van de groepsgrootte en de onderwerpen die jullie willen behandelen.

Wil de mogelijkheden bespreken vul dan onderstaand contact formulier in en ik neem contact met je op. 

Ja! Ik wil leren fermenteren.

Share by: